Nov 2, 2022, 4:07 PM

До последния час 

  Poetry » Love
335 3 5

Когато започнах да пиша във рими,

исках много да пиша за теб -

за този дето изпълва ми дните,

за този наречен "моят човек".

Сега съм щастлива, описвам със думи

всеки трепет, всяка милувка

и някак логично след всяка целувка,

умът ми нейде влюбен се губи.

До мене бъди, ще бъда и аз

до тебе нежното рамо.

И само се моля, моля се само,

двама да сме до последния час!

© Ивелина Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??