Jan 21, 2012, 5:14 AM

До последно 

  Poetry » Love
732 0 2
ДО ПОСЛЕДНО

Цяла вечност за тебе копнях,
тебе исках и за тебе се молих,
в представите си ясно те видях,
и да те търся аз света пребродих...

Намерих те, макар далечен,
в една тъй приказна земя -
добър, усмихнат и сърдечен,
в небето на мечтите ми - звезда!

Познах във погледа ти кадифен,
принца мой от незабравен сън...
Ти беше, да!... В духа ми възроден -
кaмбанен и тържествен звън,

в съдбата ми - блестяща светлина,
в сърцето ми - кръвта гореща,
в душата ми – тайфун от добрина,
в живота ми - последна среща...

Оттогава винаги и само с тебе бях -
обичаща те силно, неизменно,
така, любов, до днес със теб живях,
и така ще бъде... до последно...

Дейзи Патън

© Дейзи Патън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??