Храбростта си изгребал до празно,
коленича под тебе, небе.
И смъртта всяка нощ ми е празник,
зазоряване сетно не бе.
Верността се дарува с брутални
и разюздани люти кавги.
Любовта се търгува финално
празноглаво на дъмпинг цени.
Търпеливост безкрайно опасна
нагнетява нечуван раздор.
Развилнели талази ще властват
в отеснелия мрачен коптор.
© Светличка All rights reserved.