Nov 28, 2009, 12:35 AM

До прозореца 

  Poetry
653 0 10

Той е все до прозореца.
Сам.
Жадно се взира
в света -  полудял - зад стъклото:
сърдит и забързан,
загрижен  за нещо си свое -
толкова важно, че не може
да бъде отложено.
Нямат време за обич човеците.
Мразят. Мъстят. Съществуват.
Всеки в битка за себе си.
Пъстроцветно гъмжило.

Все така до прозореца.
Сам.
Търси ближния
и  се усмихва.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??