Sep 7, 2017, 3:14 PM

До скоро 

  Poetry » Other
1521 12 20

Намигна ми лятото, махна с ръка,

целуна ме нежно и каза – До скоро!

Довиждане лято! До нова луна!

До слънце и морски простори!

 

Ще пазя в сърцето си всяко перце

от гълъби – облаци бели,

приспивната песен на тъжно щурче,

вълните, съня ми отнели.

 

Ще скътам в очите си всеки нюанс

на твоето златно и синьо.

Довиждане лято! До нов резонанс!

Със обич – една раковина!

© Керанка Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??