Feb 12, 2022, 1:03 PM

До теб. 

  Poetry
141 0 0

 

Дай ми време да те опозная,

какъв бил си и в ада и рая

силен, умен и работлив,

и защо света за теб е толкоз сив

 

Грешки допускал ли си много,

защо към себе си отнасяш се строго,

Имал ли си нощи тежки

дни на размисъл и болежки.

 

Оставал ли си пак самотен,

мъж със сълзи, но достоен.

Усмихваш ли се насила,

или болката те е изпила.

 

Дай ми само време да те имам,

по малко от болката ти аз да взимам,

и после слънце да изгрее,

дай ми шанс света ти да запее.

 

Нощите пропити с болка,

нека ги пуснем, нека заличим.

Дните в радост да преобрязим,

заедно чувствата ще изразим.

© Едмона Нейчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??