Nov 15, 2012, 1:06 PM

Добре сме 

  Poetry » Other
393 0 4
 

Добре сме, скъпи.

Нищо, че крещят

очите ти влудяващо към мене.

Научих се

да се усмихвам всеки път,

когато болка с твоето име

ме присвие.

Добре сме. И сме цели.

Не личат

следите с дъх на изгоряло.

Само нощите понякога болят,

като отрязан крак. Фантомно.

А го няма.

На сутринта е важно да си жив.

Нахалникът живот си продължава.

Ампутирах се

от всякакво обичане, след теб.

Добре сме. Тишината оглушава.


 

~Endless~

 

 

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??