Аз съм Мишато супер герой
имам хиляди идеи безброй.
Слагам маската на Трикси
мога да помогна на всички.
Ще занеса в градината на всички деца
пакетчета с лакомства и шоколад.
С песни ще стоплям техните сърца
и с усмивки лицата ни ще горят.
Помощ ще дам на червения кръст,
искам всички на доброта да се научат.
Хора и деца страдат и гладуват,
с надежда за топлина жадуват.
Днес ще събера супер сили
и ще помогна на животните мили.
Те стопани за жалост нямат
със тъжни очи помощ чакат.
Ще помагам на възрастни хора
да съм техния и незабравим адет
и с мама, тате вече няма да споря,
а те повече няма да ме накажат.
И винаги ще раздавам с усмивки,
с любов, с доброта и със сърдечност,
знам аз и научих за истина такава –
добрите неща в света са вечни.
Автор: Виктория Милчева
24.11.23г.
© Виктория Милчева All rights reserved.