Oct 29, 2008, 9:14 PM

Добро или зло 

  Poetry
477 0 0
Злобата човешка бавно ме убива,
доброто около мен неусетно се свива
и всеки ден по една частица от него си отива,
а сърцето от студ се обвива.

Разумът крещи с пресипнал глас:
"Не е нужна тази промяна,
още има добрина у нас,
не се наказвай с измяна."

С усмивка злобата да подмина
и да търся само красота,
че това го правя N-та година
и не искам да падна от тази висота.

© Ида All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??