Jan 29, 2007, 4:16 PM

Добротата 

  Poetry
849 0 4
Добротата е в сърцата на децата,
тя е искрена и свежа,
дори понякога невежа.


В приказка чудесна,
впуснал се в песен интересна,
чакаш чудесата,
но нивга не забравяш добротата.


Нима и добротата
не може да ви влезе в сърцата?
-Не! Добротата ни помага,
дори понякога от зли беди избавя.


Защото добротата
винаги ще бъде
в сърцата на децата!

© Лилия Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??