Feb 5, 2010, 10:39 AM

Добър вечер, моя обич! 

  Poetry » Love
710 0 0

Добър вечер, моя обич!
Заповядай, щастие!
Не оставай вън, студено е,
приседни до огъня,
дай ръцете ти да сгрея.

После прегърни ме,
съблечи одеждите, студените,
в завивките гмурни се,
с тяло позволи да те покрия
и сподели с мен това безвремие.

Остани до сутринта
и следващата, всички
с мен изживей ги.
Дай ми любовта,
щастието и леките копнежи,
нека вечно съм твоята завивка.

© Мария Милкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??