Толкова много преживях
и толкова съм се променила.
Много истини узнах,
много свои съм разкрила.
А днес сърцето пак жадува
огън силен да гори.
Тази нощ любов сънувах
и знаех... че си ти.
Кога в живота ми дойде?
Кога до мене доближи?
Кога сърцето ми обзе?
Кога моя муза стана ти?
Навярно докато отричах.
Все по-близо бил си ти
и без да зная теб обичах.
Дали отдавна ми личи?
Какво, кажи, да сторя?
Как се убива любовта?
Как с нея да се боря?
Кое е грях, кое съдба?
Недей очи да криеш,
отдавна съм прочела.
Не можеш да изтриеш
обичта преди предела.
© Даниела All rights reserved.
Дерзай, можеш го!