Jan 24, 2009, 12:50 PM

Докато спя 

  Poetry
759 0 7
 

Сгушвам се тихо в леглото.

На мястото, където лягаш ти, когато си при мен.

Сгушвам се и вдишвам аромата,

който нежно ухае ми на теб.

 

И заспивам в сълзите обляна,

защото си така далечe от мен.

И заспивам, а там тишината,

унася ме в сън, като в плен.

 

А в съня ми кошмари прелитат,

за дълго не спират, а бързо отлитат.

И на мястото им идващ ти,

и сбъдваш купища красиви мечти.

 

И всяка нощ със мен си там...

И съня ми превищаш във блян...

 

Моят ангел мечта,

моята снежна тъга.

Моята жива звезда.

Мойта любов, мойта съдба.

© Радена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??