Nov 30, 2007, 9:34 AM

Докато те чакам 

  Poetry » Love
822 0 11

Вървя назад

и ветровете гоня.

Обръщам се напред,

какво да сторя.

До теб мечтая да се скрия,

с въздишки от любов да се завия.

 

Вървя назад

и дъждовете укротявам.

Обръщам се напред,

на теб се уповавам,

когато зимата тършува из душата,

когато съм сама и непозната.

 

Вървя назад

и чувствата събирам.

Обръщам се напред

и теб съзирам.

За мен си приказна омая,

изстрадан стон, застинал във безкрая.

 

Вървя назад

и времето прегръщам.

Обръщам се напред

и искам да се връщам,

назад към чувството, което съживява,

душата прикована то освобождава.

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??