Jul 1, 2007, 10:17 PM

докога 

  Poetry
695 0 5


пред мен си

очи в очи

гледам те

но минута не издържам

погледът ти ме боли

пълни очите ми със сълзи

за гърлото ме хваща

твоето мълчание

докога ще е така

кажи

пак мълчиш

разбери

болиш

болиш


зная

не мога нищичко да сторя

фотографиите

не говорят


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??