Засвири вълшебна, омайна музика около нас,
сътворена от твойте чувствени пръсти.
Докосна най-нежната струна на моята душа.
Развихри и обърка мислите ми.
Усети най-съкровената същност на тялото.
Всеки път потъвам в наслада,
носейки ми ново усещане за мъж,
тъй желан, обичан, неочакван...
Накара сърцето и плътта ми да зоват твоите
със страст на вълни разбиващи се на брега на морето...
Пожела да ми дадеш най-великото
удоволствие през целия живот – Любов!
Разгада моята скрита същност,
свирейки на рядък музикален инструмент,
като свиренето на Страдивариус цигулка.
Докосна душата ми предизвиквайки
възторг за цигуларя изсвирил идеалните ноти.
Докосна ме...
© Ин Вел All rights reserved.
с обич, Христина.