Dec 6, 2012, 2:38 PM

Докосни ме, Море... 

  Poetry » Love
862 0 2

Докосни ме, Море –

нищо, че идва зима...

Прегърни ме, Море –

песъчинка от теб съм...

Прегърни ме!

Понеси ме, Море –

Към брегове нови, омайни...

И шепти ми, Море...

Твои приказни тайни.

И шепти ми...

Не спирай, Море!

Нищо, че малко треперя...

От студа е това...

Ще се стопля...

Щом Любовта си намеря...

И тогава, Море...

И тогава от теб ще си ида...

От песъчинка ще стана аз

Перличка в някоя мида...

 

© Ирен All rights reserved.

  1103  13 
Прикоснись ко мне, море -
ничего, что скоро зима.
Обними меня, море.
Я - песчинка твоя,
обними меня! ...
  731 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??