Jul 29, 2015, 2:52 PM

Докосване 

  Poetry » Love
416 0 2

 

Докосване

 

 

Ще чакам притаила дъх във тая стая,
ще чакам скоро да се върнеш.
Ще чакам - няма да мечтая,
а ти ще дойдеш и ще ме прегърнеш.

 

Сега те виждам там в далечината,
протягаш силната ръка към мене.
Нима измамна пак е тъмнината?
Нима отново ще изчезнеш денем?

 

Но тръгвам аз след образа ти упоена

с надеждата да те докосна само.
Не, няма нищо да ти взема,
... а от мене нищо не остана...


                                                  ЦГ.

© Цветелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря!
  • Харесах!!! Има чувственост, копнеж и страст, които идват дълбоко от сърцето, продължавай да следваш чувствата и да ги изливаш в стихове!
Random works
: ??:??