Красив си ти, нощта - невръстна
и двамата ще хванем по ръка.
Далеч оттук - с луна от пръсти,
целунах светлото докрай.
Преви се мигом, падна тишина,
а вечерта избяга със петлите...
Далеч си тук, сълзата е сама
и шепата ти шепне, че ще литне...
© Йоана All rights reserved.
Поздрави!