Oct 7, 2018, 11:35 PM

Домашни кучета... 

  Poetry
302 2 3

Домашни кучета
са тези стихове. 
С влажни муцуни 
мушнати под прага
нетърпеливи
очакват
да подушат
стъпките ти
и да близнат ръката ти, 
която ги храни. 

© Миглена Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??