Mar 12, 2006, 9:33 AM

Дон Жуан 

  Poetry
732 0 2
                                           
                                     ДОН ЖУАН
                                     


                               Чаровник,секси,чудо мъж!
                               От пантивека неведнъж-
                               ти женските сърца влудяваш
                               с дар слово всеки покоряваш!

                               Изкусно думите нареждаш,
                               с поклон ти ниско се навеждаш..
                               Актьор на сцена би ти завидял-
                               на ред красавици си цар!

                               Актьорската игра за теб е ръкавица,
                               в театъра играеш хитрата лисица!
                               Кое ли пиленце сега  ще хвана-
                               за туй си мислиш от зарана!

                               И пъчиш се пред огледалото-
                               пленен от своя образ, като
                               нарцис в пролетна градина
                               ухаеш слънчево,но сам си!

© Стен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Извинявай но ми прозвуча като чалга песен! Сигурно можеш и по-добре.
  • Стен, ако наистина се интересуваш от темата за Дон-Жуановците, препоръчвам ти да гледаш филма "Казанова" с Хийт Леджър. Той наскоро излезе по кината, аз го гледах, много е свеж.
Random works
: ??:??