Oct 29, 2011, 9:52 PM

Допир 

  Poetry » Love
471 0 0

Ние с теб се докоснахме и привлякохме,

усетих спокойствие в твоите обятия,

ти възбуди моите сексуални възприятия,

допир, дъх, приближаване,

във въздуха витае силно физическо опияняване,

изживяхме бурната първичност на лудостта,

да живее младостта!

 

P.S. Искам да имаме още общи мигове заедно!

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??