Apr 22, 2008, 10:39 AM

Дори от страст да се изгубя 

  Poetry » Erotic
901 1 7
 

Разливаш се в мене като тръпка

и караш всяка клетка да трепери,

доближаваш ме с бавни стъпки

и караш ме от страст да стена.

 

Така те искам, че не мога

порива на тялото да спра.

Искам ти да ме докосваш,

но как да ти призная за това!

 

Аз знам - не мога да те имам,

но тръпката по тебе завладява

и всяка клетка иска да те има,

и тялото ти моето да обладава.

 

Мислейки за тебе, чак настръхвам!

Искам те - безумно и без мярка!

Чрез устните ти въздух аз да вдъхвам,

да чувствам как целуваш ме в мрака.

 

Вземи ме и поне веднъж люби ме -

не искам друго, само, само теб!

Единствен път да шепна твойто име,

да целувам устните ти като мед.

 

Позволи веднъж да съм до тебе

и страсно, и необуздано да те любя,

прави каквото искаш с мене

дори след теб от страст да се изгубя!

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??