Apr 3, 2015, 4:05 PM

Достатъчно 

  Poetry » Other
399 0 8

Достатъчно


достатъчно

е плътна тишината

и затова

по нея може да рисува

копнежите си

нежността която

пред никого

(за нищичко)

не се преструва

 

не се превърна любовта ù

в обич

замеряме я

с неизречените думи

а те

преди да изразят света се стичат

в остатъка от зима

помежду ни 

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??