Nov 11, 2004, 3:28 PM

Довиждане 

  Poetry
1534 0 5
Аз довиждане ти казвам,
а като "сбогом" ми звучи
не искам приятелството младо
таз тежка дума да сломи.

Приятелство започнало наужким
приятелство изградено от прахта
приятелство нужно ни на двамата
приятелство граничещо с лубовта

Мило мое люляково цвете,
мъничко пораснало дете
времето ни пак нестигна
и премълчани останаха куп неща.

Затова сега довиждане ти казвам
влака отдалечава ме от теб
сърцето ми свитичко ридае
кога ли пак до теб ще си играе.

© Михаил All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??