Sep 7, 2018, 2:19 PM  

Древност съвременна 

  Poetry
257 0 0

Пазарджик - древност

съвременна, чувственост, 

блян и напевност!...

 

Той Бесапара

и БИБЛИЯ БЕСИКА

значи, и ВЯРА!...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??