Jun 15, 2021, 5:11 PM

Дрибъл 

  Poetry » Phylosophy
336 0 0

Потърси ме след сетния стих -

има още какво да поспоря.

Поетите имат свой път

и думи - крехка опора.

Аз съм кротка, от кроткия бяс,

само впивам ноктите в длани.

Избликне ли кръв в този час,

идва буря като цунами.

И какво ще последва, не знам,

пише ли в червената книга.

Земята е кръгла с мен

и без мен,

да се върти й отива.

© Христина Комаревска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??