Колкото и пъти да те гледам,
все не ми стигат.
Колкото повече те искам,
още повече чувствата ме изгарят.
Погледът ти топъл щом се срещне с моя,
искри пламват в очите ми.
Усмихнеш ли се, аз сияя.
Живея за мига, когато ще сме сами.
Изгарям от мечти за двама ни.
Желая те, откакто те видях зa първи път...
По теб ума съм си изгубила, повярвай ми.
Как искам да ти кажа... ала друг път!
22.01.2008 г.
© Силвия Герджикова All rights reserved.
Успех за напред.