Другата
Аз знам, ще ме упрекнат много хора,
но приех да бъда другата.
Свикнах вече с тази роля
и не мога да подтисна чувствата.
Аз срещнах те в момент, в който
макар и не сама, аз чувствах празнота.
Липсваше ми някой, който
да ме накара да се чувствам истинска жена.
Макар и да съм втората, аз зная,
че ме обичаш повече от своята жена.
Тя е майка на детето ти, приготвя ти вечеря,
но с мисълта за мен заспиваш и се будиш сутринта.
Откраднатите мигове на щастие, с които ме даряваш,
изпълват с топлина и нежност моето сърце.
Но всеки път, когато пак при нея заминаваш
в очите ми сълзи напират... стичат се по тъжното лице!!!
© Соня All rights reserved.