Dec 28, 2016, 7:49 AM

Другите вселени 

  Poetry » Love
451 0 4

Ако можех да върна някой момент,
щеше да е някога тогава,
когато мълчаливо си лежал до мен,
а аз безвластно съм ти се отдавала. 

 

Ако можех да отида някъде назад,
щях същия отново да те преживея,
без да се опитвам да те променя,
така че до теб, в края, да се смея.

 

Бих те вкусила отново същия,
онзи който ме остави на парчета.
Не искам наново да те връщам.
Остани такъв, какъвто те усетих.

 

Такъв, какъвто те обичам.
Не искам никой кротък и смирен.
Без твоето безжалостно отвличане
как щях да видя другите вселени?

 

 

28.12.2016г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??