Dec 15, 2020, 9:53 PM

Думи 

  Poetry » Love, Phylosophy, Other
633 1 0

ДУМИ

=====

 

Колко много неизказани

Несбъднати желания..

Продължавам ... Със тъга

За бъдещи неизречени мечтания

Със същата съдба

Или просто... Думи, думи, думи...

 

Целувам те със мисъл...

Говоря ти без звук...

Желая те във бъдеще неосъществимо...

Обичам те... На всичкото напук...

Не искам вече празни... Думи, думи, думи....

 

Това към теб какво е? Има ли си име?

Желание сбъднато ще бъде ли?

Или ще остане също без посока...

Нарекох те... Любов!

Не осиротявай, вечност!

Върнете се отново! Думи, думи, думи!

 

15.12.2020

 

 

 

© М В All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??