Jan 17, 2007, 1:21 PM

Думите,които не получи  

  Poetry
1110 0 13
    
 
Красива си, когато плачеш,
когато тихичко седиш
и твойте бистри сълзи падат,
забиващи се като стрели.

Красива си, когато плачеш
и мокриш мъничкото си лице,
не съм ти казвала и ти не знаеш
как с тебе ме боли мое сърце

Красива си и щом се смееш,
и гледаш в моите очи,
успяваш всичко в мен да сгрееш,
и караш болката да си върви.

Красива си, когато спиш
и нежността ти бяла
като ореол над теб искри,
и тиха песен ми запява.

Красива си по всяко време -
щом плачеш, смееш се и спиш,
когато бориш се със всяко бреме...
остани и тази нощ над мен да бдиш!

                                                                                                                 ЗА ТЕБЕ, МАМО!

© София Ленова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??