Apr 18, 2016, 12:54 PM

Душа 

  Poetry
399 0 1

едно кътче

незаето останало в душата ми

е

с мирис на спокойствие -

там ухае на вятър

прилича на вятър

и

като него танцува

по следзалезна трева

мирис на неповторимост -

... душа

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??