Apr 8, 2021, 11:16 PM

Душата ми 

  Poetry » Phylosophy
348 1 1

Душата ми е тънка струна -

вибрира тихо между световете.

Петите впила в кал от думи, 

с ръце държи полите на небето.

 

Душата ми е тънка струна,

и най-красиво пее като брулят ветровете.

Тогава само мога да я чуя 

и да и благодаря, че пеем двете.

 

© Светла Нейкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??