Jul 6, 2007, 4:07 PM

Душата ми е бременна 

  Poetry
731 0 4
Душата ми е бременна -
натежала от въпроси...
Очакване е времето ми,
усещам обичта
в сърцето си, както
тропкането на крачетата
на моето дете
в утробата ми.
Наближава терминът
на раждането -
страхувам се от болката му,
но очаквам с трепет
обичта ни, мили,
да изплаче -
да покажа на света
семенцето,
дето оплоди във мен
и носих дълго
под сърцето си.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??