Д У Ш А Т А М И Е С Ъ Л З А . . .
_________________________________________________
Душата ми е Сълза.
Душата ми плаче.
Във Душата ми е есенно.
На Самота е обречена.
А така исках...
Господи!
Как дяволски исках.
Душата ми да бъде Песен.
2011 г.
Виктор БОРДЖИЕВ
© Виктор Борджиев All rights reserved.
Къде се загуби?!?