Oct 11, 2009, 4:46 PM

Душата ми, открий я 

  Poetry » Other
743 0 0

В стихове душата си изливам,
в стихове сърцето ми кърви,
в стихове сълзите си събирам,
в стихове усмивката лети,
в стихове себе си разкривам,
в стихове предлагам се на длан,
в стихове страховете си откривам,
в стихове разголвам се без свян,
в стихове в любов се обяснявам,
в стихове съм искрен до безкрай,
пак в стихове до болка се намирам
и в стихове ще бъде моят край.


---------------------------------
Благодарности на Andromaha за невероятния експеримент

© Никой Нищо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??