Mar 7, 2009, 3:14 PM

Душата ти е... 

  Poetry
739 0 25

But For Your Grace >>>


На пръсти в храма ти сега ще вляза
и много тихо свещ ще си запаля.
Пред Девата смирена ще застана,
за цветето отвън ще се помоля!


 

Очите ми в очи ще онемяват,
сърцето ми в сърце ще се разтапя,
а органа ще свири до забрава,
най-нежните акорди на камбана.


И стъпки чужди няма да посмеят
в светата ти обител да пристъпят.
Вместо цвете, тръни да посеят,
душата ти ще ми остане скъпа!


 

 

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??