Jun 14, 2022, 4:50 PM

Душата ти на моята пасна 

  Poetry
642 0 2

В душата ми огън бушува
и се боря с ветровете
да опазя любовта ти скъпа,
да не изгние от дъждовете.

 

Цветовете ѝ ще поливам 
със своята чиста любов
и плодовете ѝ ще събирам
ще ги пазя цял живот.

 

През страшните бури
ще ти стискам ръката
и ще чакам да отмине,
да изгрее дъгата. 

 

Душата ти на моята пасна,
запълни липсващата част
и усмивката ти трайно се запечата,
завинаги в сърцето ми с любов.

© Еленка Гишина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??