Aug 22, 2007, 11:41 AM

Душевна валута 

  Poetry
461 0 8
Дълбоко в душата ми нещо изстена
и сви се жално, като ранена кошута,
до дъно пих от любовта и е платена -
платих от себе си с душевна валута.
Да бях погледнала цената в сметката,
пияна бях и плаках със невиждащи очи,
а сега до болка ще изжуля с четката
по тялото ми татуираните ти следи.
Ще трябва вече да си лепнеш етикет,
да плаща друга - колкото и струва,
от днес сама ще продължа напред,
от теб любов не искам да купувам.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??