Apr 20, 2015, 8:27 AM

Душите на добрите 

  Poetry
750 0 8

          На Вера, Габи, Надя и Мая Лазарова

 

 

 

Душите на добрите хора светят                                                                        

в тунелите на нашата съдба.                                                                                  

Като далечен фар през вековете                                                                         

от приказка  за  другата земя.

 

Душите на добрите хора  греят,                                                                        

очите им са извор с доброта,                                                                                   

там живата вода за нас се лее,                                                                               

да пием с думата “Благодаря”!

 

Душите на добрите хора светят,                                                                        

въпросът е ще видим ли това?                                                                                  

Не всяка светлина е от сърцето -                                                                   

доброто свети в чистата душа!

© Елена Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хареса ми!Поздравления!
  • свети доброто послание на стиха..
    свети твоята добра, чиста душа..
    радвам се, че прочетох..
  • Благодаря Миночка,Руми, Васи, Стойна, Георги!
    Благодаря от сърце!
  • Поздрав за този светъл стих.
  • "Не всяка светлина е от сърцето -
    доброто свети в чистата душа!"
    Чодек излъчва от това, което е вътре в него.Поздрав за прекрасната тема и добре сътворената творбаы Хубав ден!
  • Душите им светят, но малко ги виждат! Харесах!
  • Елена, прекрасно е стихотворението ти!
    Толкова чисто, истинско и искрено! Няма друга такава светлина, каквато излъчват добрите хора! Поздравявам те!
  • Хубаво,чисто и с прекрасен апел!Да пием с думата"Благодаря".Поздравявам те!
Random works
: ??:??