Jul 28, 2009, 11:29 PM

Два остри камъка 

  Poetry » Love
675 0 2

Два буреносни облака;

два остри камъка -

с теб се караме взаимно,

не мислейки един за друг.

 

Но щом окажем се далеч...

далеч един от друг,

в миг усещаме липсата

на загубеното от преди.

 

Самотна китара някъде свири.

Спомени се сблъскват с реалността,

а двата остри камъка напук...

напук си правят все така.

 

И пак боли... от действия, от думи;

и пак боли от любовта.

И пак усеща се сблъсъка ни силен,

разбирайки, че няма смисъл от това.

© Александра Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Последния куплет може да стане по-добър, сигурен съм Иначе е забавно да те чета.
  • Хубаво е... Не може без сблъсъци и любов... Поздрав!
Random works
: ??:??