Feb 27, 2022, 7:08 PM

Два празника в едно 

  Poetry » Humour, Civilian
289 0 0

Сънувам прекрасен ден,

отварям широко очи -

комшията стои пред мен,

нежна музика звучи.

 

Гледам! Какво е това?

За днешния голям празник

комшията надянал е пола -

къса, къса чак до задник!

 

- Що, рекох, си с пола?

А той, веднага ми рече:

- След две кани е това!

Мъж, жена няма вече!

 

Като е тъй, как ще се оправим,

щом повечето са с поли?

Как деца ще правим?

В държавата никой не го боли!

© Никола Яндов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??