May 4, 2013, 9:17 PM

Двама Херодотовци от ГЕРБ 

  Poetry » Civilian
423 0 0

Преди 500 години сме се освободили от робство турско.

Туй е културата на простеенето селяндурско.

Тъй двама депутати от ГЕРБ коментираха

Трети март и не ги коригираха!

 

Вижте в You Tube "Интелект и знания на депутати от ГЕРБ"

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??