Jun 27, 2009, 5:42 PM

Двама с теб 

  Poetry » Love
689 0 2

слънчева
прекрасна
и неземна
приюти ме в свойта топлина
гореща
пареща
и земна
покажи ми нежността
обичаща
обичана
завинаги
заедно открили любовта
прегърнати
докоснати
незаменими
са нашите преплетени тела
тихо е
притихнало
и нищо няма
освен целувки и лунна светлина
пламъчета
притичващи
примигващи
гонещи се в твоята коса
думи
прошепнати
и споделени
от твоята и моята уста
нежна
търсеща
намираща
ръка даряваща ми обичта
усещане
мечти
и ласки
под пламъчето на свещта
музика
наслада
страсти
до настъпващото утро на деня
изморени
притихнали
щастливи
двама с теб и любовта

© Янко Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??