Feb 16, 2011, 4:20 PM

Двата ада 

  Poetry » Other
475 0 1

Двата ада

 

Някъде мъртви души, в тъмнината на времето, бродят сами.

Някого, друг убива сега, виждат се белези по изкривените лица.

Злото като черно мастило се разстила по тази земя.

Земя, на която преди е властвала красота.

 

Душата се бори за Рая, но за да го достигне, трябва да мине през двата ада.

Вечен кръговрат, едни се раждат, други умират и всичко се повтаря пак.

От земята винаги ще лъха смрад.

© Виктория All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Вики, сатанизмът не е най добрата почва за поезия! Просто съвет!Има толкова прекрасни неща на този (и онзи) свят!
Random works
: ??:??