Dec 15, 2013, 6:31 PM

Две капки роса 

  Poetry » Love
648 0 6

 

От спомен по тебе още се мая.
Ням гост пристигаш при мен по нощите.
Даряваш в съня ми късче от Рая.
А после блестиш със сребро по косите.

Птица свободна... От мене отлитна...
Само за сбогом помаха с крило.
От последните глътки някой залиташе.

Вятър засвири... На опело...

А в тъмнината снежинки летяха.
От душевни виелици вече омръзна ми.

Две капки роса в очите ми спряха
и тихо по бузите се търколиха премръзнали...

 

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??