Jun 27, 2010, 10:09 PM

Две очи 

  Poetry » Love
705 0 1

             Две очи

 

Две очи, съдби... ухание и мисли -

хубави и верни, истински и нежни.

Погледнаха, потрепнаха... впиха се във мен,

обляха ме във грях и огън... докосват ме за миг.

 

Две очи, желание... любов и жар -

изкусителни и жадни, бягащи... любящи.

Докосвам ги и аз за миг... със ръце и страсти

реките аз усещам, листата ги обвивам в топли ласки.

 

Две очи, горящи... мокри и сияйни

Облякоха ме в небеса, вълни и желания дори.

Поглеждам в тях... и виждам... тайни, но и целият ни свят.

Погалвам ги със тялото ми... страстно и невинно

усещам цветовете... влажни... и станаха дъги.

 

               Юлиано

© Юлиано Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??