Aug 21, 2007, 1:55 AM

Две очи 

  Poetry
1332 0 2

... Две влажни очи сега ронят сълзи;
горещо се спукат по студените скули
и пламенно гаснат в пусто сърце.
   В локва от кръв разцъфва скръбта ми
и всичко от мене във черно обагря,
преливат се хората в сенки и сенките в хора,
пречупват се мислите в думи от болка ранени;
 миражът изчезва
 и плачът тихичко спира... 


 

© Тръмс Гърков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??