Jul 11, 2011, 9:34 AM

Две ръце 

  Poetry » Love
812 0 8

Две ръце се срещат

във вечерния сумрак,

две ръце горещи -

скрит съдбовен знак!

Двете заедно в една,

сякаш сплели се навеки

и искряща топлина

във душите и сърцата.

А край тях изчезва всичко

и остават само те -

две съвсем самички,

влюбени със плам ръце.

Само есенният вятър

гали нежната им кожа,

но и той кат птиче ято

литва, накъдето може.

За да бъдат само те

в радост, но и във неволя,

двете слетени ведно ръце - 

моята и твоята!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??